You are here

Error message

  • Notice: Undefined index: in lang_dropdown_form() (line 546 of /home4/rakobelg/public_html/sites/all/modules/lang_dropdown/lang_dropdown.module).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$native in theme_languageicons_icon() (line 113 of /home4/rakobelg/public_html/sites/all/modules/languageicons/languageicons.module).

Onze projecten

Sinds 2006 werken we actief aan de verbetering van de infrastructuur voor basisonderwijs, basisgezondheidszorg en toegang tot zuiver (drink)water en sanitaire voorzieningen. Op deze manier proberen we de leefomstandigheden van kinderen en hun families op het platteland van Cambodja te verbeteren.

Op deze kaarten kan je onze projecten lokaliseren:

De eerste projecten gingen van start in Kirimanun,  op een 25-tal kilometer van Siem Reap stad. In 2012 werd het onderwijsproject overgedragen aan de lokale gemeenschap van Kirimanun. Er gaan nu meer dan 300 kinderen naar school... missie volbracht. Het RAKO-dispensarium blijft wel nog actief met dokter Suy Chivan tot eind 2016.

RAKO verhuisde in 2012 zijn activiteiten naar een nieuwe plattelandsgemeenschap: Prasat Commune. Deze gemeenschap bestaat uit 14 kleine dorpjes, gelegen op het platteland langsheen de National Route 6, ongeveer op de grens tussen de provincies Siem Reap en Banteay Mean Cheay. De nieuwe RAKO-school wordt gebouwd in Ampil, het meest centraal gelegen dorpje in de commune.

Dankzij de fondsenwerving in België konden in Cambodja de volgende projecten gerealiseerd worden dankzij de inzet van de lokale bevolking en de medewerkers van onze zusterorganisatie RAKO Cambodja:

2017

2016

2015

2012-2013-2014

2005-2012

Dutch

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer